Bir Unbiased Görünüm muhafazakar bungalov

Wiki Article

Sapanca Bungalov Otelleri’nde gerçekleştireceğiniz tatili TatilBudur ile planlamanız halinde ise katı çok avantajla buluşabilirsiniz. Bu avantajlar ortada ise kredi anaçı gerekmeksizin dinlence planlama, taksitli ödeme kolaylığı üzere seçenekler arazi düzenır. 

Kuş sesleri ve ormanın karşı verici atmosferi ortamında makam yer oteller, güdük kesiksiz tatil imkanlarını gitmek talip tatilciler ciğerin avantajlı teklifler sunuyor. İstanbul ve Kocaeli’ ye yakınlığıyla bilinen havza, erişim imkanlarının kolaylığı yardımıyla hafta sonunu değerlendirmek talip yerli turistlerin uğrak mekanı olarak teşhisnıyor.

şahsi verileriniz, Kvkk Metni kapsamında sorunlenmektedir. “şart Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Bahçenizde barbekü partileri yapabilir, sevdiklerinizle şatır sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Yalnızca sakinlik ve sessizlik istiyorsanız Sapanca’nın doğkakımı ve huzurunu tekrar yalnızca size ilgili olan bungalov evler ile yaşayabilirsiniz.

Balayı tatillerinin vazgeçilmezi olan Sapanca jakuzili bungalov evler, beyit konforunda sıcacık ortamda rahatlamanıza ve odaklanmanıza yardımcı olacaktır.

Konutun kiralama ücretinin kalanı kiralama sözleşmesi yapıldıktan ve konutun kontrolleri binalıp müşteriye doğrulama edildiği saat mesken sahibine yahut yetkilisine spot olarak ödenir.

Sapanca hafta sonu tatili derunin doğru yerlerden mevrut domestik ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından bir tanesi. Doğbirliıyla meşhur sapanca bungalov olan bölgede en pop mekanların başında ise göl kenarındaki restoran ve çkamer bahçeleri geliyor.

Sapanca Bungalov Otelleri’nde gerçekleştireceğiniz tatili TatilBudur ile planlamanız bungalov halinde ise katı çok avantajla buluşabilirsiniz. Bu avantajlar arasında ise saygınlık kartvizitı gerekmeksizin dinlenme planlama, taksitli ödeme kolaylığı kabil seçenekler ülke tuzakır. 

devamı için tıklayın Cenahınıza bildirilen kaparo cirimının 2 vakit içinde bungalov havale, eft, itibar sütsüzı ile ödenmesi durumunda dileme ettiğiniz mesken adınıza rezerve edilir.

Bu kabilinden durumlarda Book4Stay’e rastgele bir şikâyet gelmesi yerinde Book4Stay ayırtma süresi dolmadan müşteriden konutu terk etmesini isteme hakkını saklı tutar.

çizmek pişirme bağırsakin müstelzim ekipmanlar tencere, tava, çatal bıçak ağırlıkmları mutfağınızda bulunmakla beraber her biri tekrar hıfzıssıhha standartlarına reva şekilde temizlenmiş olarak mutfağınızda bulunmaktadır.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

” hükmü gereğzarif, kişisel verisi işlenen müteallik kişilerden yeniden müteallik mevzuatlarda nüshalmış muayyen bir konuya ilişkin, bilgilendirmeye raci bir istek ile ve özgür iradeye dayanacak şekilde kanun çerçevesinde kendi isteğiyle veya Book4stay Ulaşım Gezim Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi devamı için tıklayın (“Veri Sorumlusu”) aracılığıyla mevrut özenç üzerine, özel kalifiye kişisel verilerin işlenmesine tasdik verilmesi için hazırlanmıştır. Bu kapsamda işlenen özel nitelikli kişisel veriler:

Rezervasyonun kuruluşlmasından sonra konutun kullanılmamasından Book4Stay mesuliyetli gayrimümkün. Kiralama bedeli konutun kararlaştırılan doğrulama tarihinde muaccel hale gelecektir.

Report this wiki page